dilluns, 3 de febrer del 2014

CRÒNICA: SORTIDA 32 (02-02-2014)

Dia de la Candelera, 2 de febrer. Ahir va ser un dia diferent, estava planejada realitzar la sortida 32 (de ja feia molts dies); una ruta que recorria el nord del Vallès passant pel poble de Castellar. A les 09.30 havíem de sortir de la Plaça Vella per partir cap a Matadepera, però no va ser així...

Eren les 9, jo, havent esmorzat i preparat per sortir, van arribar molts missatges del grup del WhatsApp. Comptàvem amb força gent, però en aquell moment els set que esperàvem sortir es van reduïr a tres, l'Aleix, l'Edu i jo. Així doncs, per improvisació, vam decidir fer una ruta repetida i vam anar cap a Les Fonts per entrar a la Serra dels Galliners (com a les sortides cinc, onze i vint-i-set) que déu ni do com pujava... i de Sant Quirze després d'una forta baixada i la troballa d'un catxé al Parc de les Morisques després d'un breu descans, vam tornar a Terrassa

Al principi no pensàvem incloure aquesta a les sortides convencionals del grup, però avui hem vist que era millor considerar-ho com una sortida normal que de fet, no va ser gens estranya... Potser és que no estem gaire acostumats a improvisar!!!

Va ser un dia molt profitós, encara que fes fred, el sol es va imposar al llarg de la sortida i va propiciar que fos una estona agradable amb l'Aleix i l'Edu. Fins i tot en alguns moments ens moríem de calor!!

Esperem que el proper cop sigui una sortida com déu mana!! La propera sortida en principi la farem aquest diumenge 9 de febrer, amb la ruta que ja teniem planejada.

Aquí teniu els resultats de l'Endomondo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari